Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Сокиринецька громада» (код ЄДРПОУ: 41079632) був реорганізований і увійшов до складу Лука-Мелешківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сокиринецька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лука-Мелешківської громади

ВІТАННЯ ЗІ СТОЛІТНІМ ЮВІЛЕЄМ ІЛЬЧЕНКА В.В.

Дата: 23.03.2020 22:27
Кількість переглядів: 806

Фото без опису

Хижинецька сільська рада щиро вітає з поважним столітнім ювілеєм

ІЛЬЧЕНКА ВАСИЛЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА!

 

22 березня столітній ювілей відсвяткував житель с.Хижинці Василь Володимирович Ільченко.

Привітали з поважною датою  ювіляра голова Вінницької районної ради Сергій Сітарський, голова Хижинецької сільської ради Лариса Мельничук та заступник сільського  голови Василь Шевчук,  голова районної ветеранської організації Петро Василинич та голова первинної ветеранської організації Сокиринецької ОТГ  Петро Глущенко.

Доля ювіляра не була легкою. За свої сто років Василь Володимирович пережив чимало. Рано залишившись без батька, будував плани на майбутнє, вступивши на фізико-матетматичний факультет Вінницького педінституту. Але не судилось. Довелось боронити рідну землю від ворога. З квітня 1941 року Василь Ільченко проходив службу у Збройних Силах. Закінчивщи артилерійське училище в м.Бухара, був відправлений на фронт командиром взводу. Воював на Західному, Білоруському, Українському фронтах. У серпні 1943 року отримав важке поранення. Після лікування і відновлення повернувся на фронт. Нагороджений багатьма орденами та медалями. У 1949 році був знов призваний до Збройних сил, а в 1953 комісований.

В мирному житті Василь Володимирович до самої пенсії працював бухгалтером в колгоспі "Перемога" с.Хижинці.

Збудував Василь Володимирович і щасливу родину. Одружившись в повоєнному 1947 році, прожили з дружиною Наталею в любові та злагоді майже 50 років. Виховало подружжя п’ятеро дітей. Нажаль, вже 22 роки коханої дружини немає поруч. Та радують дідуся 9 онуків та 10 правнуків.

І хоч в такому поважному віці все частіше підводить здоров’я, та Василю Володимировичу вже сто років!

Щиро зичимо ювіляру міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою. Миру, добра, уваги і поваги від дітей, онуків та правнуків. Многая літа!

 



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано