Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Сокиринецька громада» (код ЄДРПОУ: 41079632) був реорганізований і увійшов до складу Лука-Мелешківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сокиринецька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лука-Мелешківської громади

СВЯТО ПЕРЕМОГИ

Дата: 11.05.2018 07:47
Кількість переглядів: 911

       9 травня 2018 року біля пам»ятників Загиблим воїнам Сокиринецька громада зібралася , щоб відзначити 73-річницю Перемоги у Другій Світовій війні, вшанувати подвиг українського народу, віддати шану всім борцям проти нацизму та згадати про загиблих воїнів і жертв війни. На мітингах були присутні  сільський голова Мельничук Л.Д, заступник сільського голови  Шевчук В.П, голова ради ветеранів   Сокиринецької  ОТГ  Глущенко П.К , ветерани війни , учасники  бойових дій , представники громадських організацій, діти війни, школярі, трудові колективи, сільська громада.

      Подвиг ветеранів житиме вічно, бо історія визволення Батьківщини сповнена прикладами вищого героїзму та відданості справі, а наше завдання пронести крізь роки і передати нащадкам пам’ять про героїв Перемоги. Молоде покоління підготувало для ветеранів тематичні хореографічні композиції та патріотичні пісні. Крім того, учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв, що віддали свої життя за наше мирне життя. Завершився мітинг гімном України та покладанням квітів до пам’ятника воїнам визволителям.

      У цей сонячний та світлий день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала ця жахлива війна. Ми — українці! І ми ніколи не забудемо подвиг своїх дідів та батьків у Другій світовій війні. Низько вклоняємось та висловлюємо глибоку шану ветеранам, котрі вибороли цю не легку перемогу.

 



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано