Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Сокиринецька громада» (код ЄДРПОУ: 41079632) був реорганізований і увійшов до складу Лука-Мелешківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сокиринецька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лука-Мелешківської громади

ЗІРКОВИЙ ДИВОСВІТ 2018

Дата: 04.06.2018 19:17
Кількість переглядів: 598

«ЗІРКОВИЙ ДИВОСВІТ 2018»

 

01.06.2018 р. в нашій громаді проведено свято для обдарованих та здібних дітей Сокиринецького освітнього округу "Зірковий дивосвіт 2018".

Для нас дорослих немає нічого приємнішого як бачити щасливі очі дітей!!! В цьому ми переконалися вручаючи нагороди та подарунки нашим талановитим, здібним, обдарованим діткам! Жодна дитина на святі не залишилася без подарунка. Завдячуючи органам місцевого самоврядування, приватним підприємцям наші переможці предметних олімпіад, конкурсів, спортивних змагань отримали грамоти, подяки, солододощі і НА солодощі!

Ми усі поправу пишаємося нашими здібними, талановитими обдаруваннями, їх наставниками, які кропіткою працею передають свої знання, досвід, вкладають частинку своєї душі, щоб протягом навчального року вони були не лише найкращими у навчанні, а й неодноразово ставали переможцями районних, обласних, всеукраїнських та навіть міжнародних творчих конкурсів!

Ми висловлюємо слова вдячності за матеріальну допомогу в організації та проведенні свята нашим спонсорам-підприємцям: Костуру Олександру Васильовичу, Білостечному Олександру Володимировичу, Коров'ячуку Олегу Михайловичу, Стецькому Віктору Борисовичу, Ковбасюку Олександру В'ячеславовичу.

Спільними зусиллями ми, дорослі, будемо робити все можливе, щоб наші діти зростали Щасливим, мали всі можливості для всебічного розвитку свіїх здібностей та інтересів.

 



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано