Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Сокиринецька громада» (код ЄДРПОУ: 41079632) був реорганізований і увійшов до складу Лука-Мелешківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сокиринецька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лука-Мелешківської громади

Урочисте відкриття Хижинецької сільської ради

Дата: 31.05.2019 15:16
Кількість переглядів: 1133

 30 травня 2019 року в Сокиринецькій ОТГ відбулось урочисте відкриття реконструйованого приміщення Хижинецької сільської ради.

 

Фото без опису

  Протягом 2017-2019 років було проведено величезну роботу з перетворення занедбаного та непристосованого сільського клубу в сучасне адміністративне приміщення. Реалізація цього проекту стала можливою за співфінансування за рахунок коштів місцевого бюджету та державної субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

  Створено комфортні умови для роботи апарату сільської ради,  прийому відвідувачів, проведення сесій сільської ради та урочистих заходів. В цьому вже мали можливість переконатись місцеві мешканці, що звертались до сільської ради останнім часом.

  Тож Сокиринецька ОТГ має змогу поділитися своїми здобутками в розбудові громади з тими, за чиєї підтримки та співпраці це стало можливим.

  Святкові урочистості проходили на майдані перед приміщенням сільради. На урочисте відкриття прибули поважні гості з Вінницької обласної ради та державної адміністрації, Вінницької районної ради та державної адміністрації, представники обласних та районних департаментів та управлінь, дорадчих організацій, підприємці та меценати, з якими співпрацює громада.

   З вітальним словом до присутніх звернулась сільський голова Хижинецької сільської ради Сокиринецької ОТГ Мельничук Лариса Дмитрівна. В своїй промові вона привітала гостей та громаду із тими здобутками, які має Сокиринецька ОТГ, подякувала усім, хто причетний до створення нового адмінприміщення та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю на благо усіх мешканців Сокиринецької об’єднаної територіальної громади.

   Привітали Сокиринецьку громади з нагоди відкриття адмінприміщення також голова Вінницької районної державної адміністрації Демченко Михайло Іванович, заступник голови Вінницької районної ради Плакида Олексій Олексійович, депутат Вінницької обласної ради Кривешко Сергій Сергійович,  перевізник Сокиринецької ОТГ Стецький Віктор Борисович.

   Окреме привітальне слово мали керівники установ, що створюють віддалені робочі місця для прийому громадян в новому приміщенні сільської ради – начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Корчака Олена Сергіївна, директор Вінницької районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Парфенюк Юрій Іванович, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Вінницької РДА Задворна Валентина Іванівна.

    Для представників обласної та районної влади, місцевих підприємців та меценатів, усіх бажаючих було проведено екскурсію кабінетами адміністративного приміщення, ознайомлено з умовами роботи апарату сільської ради.

  Завершилася урочиста подія концертною програмою, організованою творчими колективами громади.



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано