Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Сокиринецька громада» (код ЄДРПОУ: 41079632) був реорганізований і увійшов до складу Лука-Мелешківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Сокиринецька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лука-Мелешківської громади

Новини громади

Дата: від до Скинути

Вечір- спомин приурочений  Дню пам"яті Чорнобильської трагедії.

Вечір- спомин приурочений Дню пам"яті Чорнобильської трагедії.

26 квітня 2018 року в Сокиринецькому Народному домі відбувся  вечір- спомин приурочений  Дню пам"яті Чорнобильської трагедії." Час летить швидко, але Чорнобильська трагедія для нашого народу залишається болючою раною ще й донині. Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які проявили героїзм, мужність, які не думали про нагороди, не ховалися за спини інших, не думали про здоров"я, навіть не думали про своє життя. Саме Ви врятували сотні українських сімей від тієї чорної катастрофи. Нехай ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, нехай залишиться тільки пам"ять про ті моторошні події, що вчать нас цінувати нашу Землю, природу, мир та спокій. Велика вдячність живим та світла пам"ять загиблим"- з такими словами виступила очільник громади Мельничук Лариса Дмитрівна. За міжність та героїзм проявленні під час ліквідації наслідків  аварії на Чорнобильській АЕС та з нагоди 32 річниці Чорнобильської катастрофи сільський голова вручила Почесні грамоти Хижинецької сільської ради Сокиринецької ОТГ  та грошову винагороду усім учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС , які проживають на території громади. Працівники будинку культури  підготували цікавий концерт для учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та усіх присутніх.

22:26 27.04.2018

Озеленимо малу Батьківщину

Озеленимо малу Батьківщину

    12 квітня в  Сокиринецькій ОТГ в селі Майдан-Чапельський проведено весняну акцію "Озеленимо малу Батьківщину".

12:12 19.04.2018

ДЛЯ ЧОГО ПІДПИСУВАТИ ДЕКЛАРАЦІЮ З ЛІКАРЕМ

ДЛЯ ЧОГО ПІДПИСУВАТИ ДЕКЛАРАЦІЮ З ЛІКАРЕМ

      Декларація – це документ, який підтверджує, що пацієнт хоче обслуговуватись саме у цього лікаря. Так, підписуючи декларацію з конкретним лікарем, ви повідомляєте державу (НСЗУ), що оплата за ваше обслуговування має находити у цей медзаклад.

10:52 03.04.2018

Проведення благоустрою населених пунктів Сокиринецької ОТГ

Проведення благоустрою населених пунктів Сокиринецької ОТГ

      6 березня 2018 року відбулась нарада з питань двомісячника благоустрою Сокиринецької ОТГ, в якій взяли участь -  сільський голова Лариса Дмитрівна Мельничук, заступник сільського голови Василь Петрович Шевчук, землевпорядник— Луков Сергій Володимирович, діловод — Качалка Ольга Віталіївна а також директора Хижинецької СЗШ 1-11 ст. та Сокиринецької ЗОШ 1-11 ст., завідуючі дошкільних навчальних закладів: “Золотий ключик” с. Хижинці та ДНЗ “Дзвіночок” с. Сокиринці, директора будинків культури: завідуюча Сокиринецької бібліотеки, начальник відділу освіти,  методист відділу освіти та депутат Сокиринецької ОТГ.

16:26 14.03.2018

Проект стратегії розвитку Сокиринецької ОТГ на 2018- 2027 роки

Проект стратегії розвитку Сокиринецької ОТГ на 2018- 2027 роки

      19 лютого 2018 року в Сокиринецьком клубі відбулосm громадське обговорення проекту Стратегії розвитку Сокиринецької ОТГ на 2018-2027 роки, яка  розроблялась в проекті «Належне управління територіальних громад: досвід стратегічного планування країн Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства», який реалізовується ГО "Єврорегіон "Дністер"  за підтримки Міжнародного Вишеградського фонду та Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів.

16:29 20.02.2018

день  місцевого самоврядування

день місцевого самоврядування

6 грудня 2017 року у Сокиринецькому будинку культури відбувся концерт присвячений дню  працівників сільського господарства та  місцевого самоврядування.  На концерті були присутні сільський голова Мельничук Л.Д,  депутат Вінницької обласної ради, директор ФГ « Господар-С» Коров»ячук  О.М, депутати сільської  ради, учителі, учні школи, працівники  місцевого самоврядування, працівники сільського господарства, гості та жителі нашої громади.

05:15 07.12.2017

Інформація щодо відсутності електропостачання

Інформація щодо відсутності електропостачання

       Замостянськими ЕМ було розглянуто Наше звернення, щодо відсутності електропостачання в с.Сокиринці. На що було повідомлено, що відсутність електропостачання у с. Сокиринці обумовлено тим, що на ЛЕП 10 кв., яка живить даний населений пункт, виконувались аварійно – відновлювальні роботи.

11:24 24.11.2017


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано