Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Сокиринецька громада» (код ЄДРПОУ: 41079632) був реорганізований і увійшов до складу Лука-Мелешківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Сокиринецька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лука-Мелешківської громади

Новини громади

Дата: від до Скинути

Що робити,  якщо горить людина?

Що робити, якщо горить людина?

      Якщо на людині загорівся одяг, треба намагатися якомога швидше погасити вогонь. А зробити це доволі складно, бо від болю вона втрачає контроль над собою, кидається в різні боки, розпалюючи тим самим полум’я. Передусім треба потерпілого зупинити будь-яким способом: крикнути чи повалити на землю. Одяг слід зірвати або погасити, заливши водою (взимку можна засипати снігом). Коли води немає, накиньте на нього будь-який одяг чи щільну тканину, не закриваючи голову, щоб не спричинити опіку дихальних шляхів і отруєння токсичними продуктами горіння.

15:46 26.05.2017

УВАГА - СУХА ПОГОДА!!!

УВАГА - СУХА ПОГОДА!!!

По всій території України спостерігається підвищення температурних показників та здебільшого суха, весняна погода. За таких умов зростає ризик збільшення кількості пожеж в екосистемах. Адже весняне сонце сприяє тому, що люди активніше спалюють сміття, сухостій, вирушають на відпочинок на природу та ігнорують заклики рятувальників не провокувати виникнення пожеж. Як результат — велика кількість загорання сміття, трави, залишків сухої рослинності, тощо. З початку року на території Вінницької  області вже зареєстровано 362 пожежі в екосистемах, загальна площа яких склала 302,7 га . І це зважаючи на той факт, що середня температура повітря сягає лише 20 °.       Шановні громадяни! Провокуючи пожежі на відкритих територіях, ви, в першу чергу, шкодите самі собі! Адже такі дії є небезпечними не лише для довкілля, але й призводять до значних матеріальних збитків — вогонь вмить може перекинутися на ваш будинок, літню кухню, сарай. Подумайте, чи варте спалювання сухостою таких наслідків! Наближаються вихідні, тож всі масово вирушатимуть на відпочинок у лісові та паркові масиви. Проте, аби приємні емоції не були затьмарені пожежами, закликаємо вас дотримуватися правил пожежної безпеки. Розводьте багаття лише у визначених для цього місцях, не кидайте непогашені сірники на суху лісову підстилку і обов'язково загасіть вогнище, залишаючи місце відпочинку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем.      У  разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!

15:23 26.05.2017

Голландсько - український форум

Голландсько - український форум

   Асоціація «Укрсадпром» спільно з Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування організовують захід Голландсько - український форум “Ягоди та Фрукти: тенденції світового та українського ринку”, який буде проходити у рамках офіційної голландської торгівельної місії у Вінниці за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

18:17 08.05.2017

Оживає садочок - оживає село. У с.Сокиринці відбудовується після 10-річного занепаду дитячий садочок

Оживає садочок - оживає село. У с.Сокиринці відбудовується після 10-річного занепаду дитячий садочок

27.08.13 10:0451950 Дитячий садочок, що в с.Сокиринці Вінницького району, наразі відбудовується після 10-річного занепаду й готується до відкриття.  Разом із відродженням садочку оживає й надія на розвиток самого села. Проте, який же це садочок, якщо там немає ігрового майданчика? Вирішив це питання народний депутат Петро Порошенко.

10:32 30.03.2017

Перший «Вогник об'єднання» засвітився у Вінницькому районі

Перший «Вогник об'єднання» засвітився у Вінницькому районі

У с. Хижинців відбулось спільне урочисте засідання Сокиринецької та Парпуровецької сільських рад, на якому більшістю голосів (сокиринецькі депутати проголосували одностайно, парпуровецькі — 9 «за» і 3 «проти») було прийняте узгоджене рішення про добровільне об'єднання двох територіальних громад у складі чотирьох сіл: Сокиринців, Хижинців, Парпурівців та Майдана – Чапельського і створення першої у Вінницькому районі Сокиринецької об’єднаної територіальної громади з центром в с. Хижинцях. На урочистому засіданні були присутні депутати, актив сіл, громадськість та преса. Більшість присутніх були задоволені прийнятим рішенням та висловлювали надію і побажання на подальший успішний розвиток громади, що призведе до покращення життя у наших селах.

15:36 14.07.2016


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано